Over Ons

STUDIO WALET

Studio Walet is een multidisciplinair mediabedrijf bestaande uit zussen Sanne en Lauren Walet. Zij werken sinds 2016 samen. Studio Walet wil zich in haar vrije werk richten op maatschappelijke thema’s die verteld moeten worden. Thema’s zoals LGBTQ+, emancipatie, disability en mentale gezondheid vallen binnen onze interesse. Wij werken zowel met film als fotografie en daarbinnen zowel fictie en non-fictie. Naast vrij werk doen wij ook commercieel werk zoals bedrijfsvideo’s, aftermovies, trouwfotografie en portretfoto’s. Voor meer informatie over het inhuren van Studio Walet kunt u naar onze contact pagina gaan.

SANNE WALET

Sanne Walet had altijd al een passie voor fotografie. In 2014 ging zij studeren aan de Kunstacademie van Maastricht, waar ze haar andere passie ontdekte; film. In 2018 studeerde ze in de richting film af, maar gedurende haar opleiding heeft ze ook nog alle fotografie vakken weten te volgen. Ze schreef en regisseerde haar eerste korte film “Gesloten Deuren” in 2017.

Door haar opleiding heeft Sanne in verschillende projecten verscheidene rollen op zich mogen nemen. Zo was zij naast regisseur/schrijfster ook al eens producent, cameravrouw en editor. Momenteel doet Sanne de master Gender Studies aan de Universiteit Utrecht.

Specialismes: Fotografie, Regie, Scenario, Montage

Download Filmografie

LAUREN WALET

Lauren Walet maakte haar eerste film in het kader van Kunstbende en is sindsdien verkocht aan het medium. Lauren produceerde de film “Gesloten Deuren” in 2017. Zij vervult meestal de rol van producent, maar in 2019 schreef en regisseerde ze de korte film “Treasure” voor de film minor van haar toenmalige opleiding. Momenteel studeert Lauren film- en literatuurwetenschappen aan de Universiteit Leiden.

Haar passie voor film uit ze ook in haar podcast “Filmpraatjes” die ze samen met Phebe maandelijks opneemt. Naast film heeft Lauren ook een passie voor tekenen en schilderen.

Specialismes: Productie, Illustratie, Regie, Montage

Download Filmografie

ACHTER DE SCHERMEN

error: Content is protected !!